Vele evenementen tijdens Dutch Green Building Week 2017

Tijdens de Dutch Green Building Week van 2017 staan tot nu toe al meer dan 20 duurzame evenementen op het programma. Van grote congressen tot een open huis van een duurzame school in Eindhoven. Van een bezoek aan de Energy Academy Europe in Groningen tot een tour langs de hoogtepunten op de daken van Amsterdam. De evenementen tijdens de Dutch Green Building Week vinden plaats op verschillende plekken door heel Nederland, van 25 t/m 29 september. Het is nog steeds mogelijk om een evenement te organiseren of om aan te melden voor een event.

Meters maken voor klimaat

Het thema van de Dutch Green Building Week is 'Meters maken van klimaat'. Op donderdag 28 september vindt het main-event plaats, het DGBC Congres Meters maken voor klimaat, met aansluitend een galadiner. Ter gelegenheid van de Dutch Green Building Week wordt ook een magazine uitgebracht met het thema 'Meters maken voor klimaat'. Dit magazine verschijnt half september.

Meer informatie

Benieuwd naar wat er op het programma staat tijdens de Dutch Green Building Week? Of wilt u ook een evenement organiseren? Bekijk www.dgbw.nl voor meer informatie.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'