Uitnodiging: Round Table Green & Firm

Zoals u ongetwijfeld weet, levert 'levend groen' een positieve bijdrage aan het verminderen van het ziekteverzuim en het verhogen van de arbeidsproductiviteit. De vraag is echter hoe organisaties de waarde van groen beter kunnen benutten.

Het doel van de Round Table Green & Firm is om te inventariseren welke handvaten uw organisatie nodig heeft om meer groen toe te passen in en rondom gebouwen. Daarnaast wordt gekeken hoe we werknemers kunnen stimuleren meer met groen in aanraking te komen tijdens hun werkactiviteiten.

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken is Alterra (onderzoeksinstituut binnen Wageningen UR) in samenwerking met DGBC op zoek naar architecten, ontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers, die daarover mee willen denken.

Behoort u tot de doelgroep? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Round Table Green & Firm. Alterra zal daarbij de uitdagingen en behoeftes op het gebied van de toepassing van ‘levend groen' inventariseren.

De uitkomsten van deze Round Table zullen verder uitgewerkt worden in een workshop tijdens de Dutch Green Building Week (DGBW) op woensdag 23 september. Uiteindelijk zullen de resultaten gepresenteerd worden op de Dutch Design Week in Eindhoven (17 tot en met 25 oktober).

Data:

  • Dinsdag 18 augustus, 14.00 - 15.30 uur  
  • Donderdag 3 september, 14.00 - 15.30 uur

Locatie:

DGBC, Vlasmarkt 1C, Rotterdam

Zie voor meer informatie de flyer.

Aanmelden

Tot vrijdag 7 augustus kunt u zich via een mail aanmelden bij Annemieke Smit van Alterra, annemieke.smit@wur.nl.
Vanaf vrijdag 7 augustus kunt u zich via een mail aanmelden bij Ferdinand Wieman van DGBC, f.wieman@dgbc.nl.

Gerelateerd

Exterieur hoofdkantoor Fugro

Toekomstbestendig bouwen in de praktijk: Fugro's nieuwe hoofdkantoor

Het ontstaan van DuPa 2.0: Een revolutionaire stap in het taxeren van vastgoed

DuPa 2.0: Een revolutionaire stap in het taxeren van vastgoed

BREEAM-NL modulaire updates

Stap voor stap verduurzamen met kleinere updates van BREEAM-NL