Twee BREEAM-NL Magazines in 2015

Duurzaam Gebouwd en Dutch Green Building Council publiceerden in 2013 en 2014 in totaal drie BREEAM-NL Magazines, die verspreid werden onder 18.000 adressen. Ook in 2015 zullen wederom twee edities verschijnen.

In de komende editie zal onder andere weer uitvoerig redactionele aandacht besteed worden aan de beoordelingsmethode BREEAM-NL, worden projectbeschrijvingen opgenomen en interviews met partijen die zich hebben onderscheiden op het gebied van verduurzaming.

De BREEAM-NL magazines verschijnen in een oplage van maar liefst 18.000 exemplaren en worden verspreid onder beslissers in de opdrachtgevende, ontwerpende en uitvoerende bouw. Gelet op het communicatiebelang voor BREEAM-NL juichen wij het uiteraard toe als u in deze uitgave wilt participeren. Graag willen we u wijzen op de factsheet met een tarievenkaart, zodat we uw boodschap onder de aandacht van bovenvermelde doelgroepen kunnen brengen.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'