Succesvol Future Leaders Program krijgt vervolg in 2016

De eerste editie van het DGBC Future Leaders Program is woensdag afgesloten op Buitenplaats Amerongen. Het programma waarin jonge en ervaren groene leiders elkaar inspireerden en samenwerkten aan een opdracht, kende drie winnende teams. Deze drie teams willen met hun oplossing scholen helpen te verduurzamen. Het succesvolle Future Leaders Program krijgt een vervolg in 2016.

Future Leaders Program

Vijftig jonge leiders schreven zich na de zomer in voor de eerste editie van het Future Leaders Program, georganiseerd door de Dutch Green Building Council. Met het aanbieden van dit programma wil DGBC de nieuwe generatie leiders ondersteunen, door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door Young Professionals concreet te laten samenwerken aan urgente groene uitdagingen.

Foto's

Het programma bestond uit vier programmadagen, en kende gisteren de afsluiting op Buitenplaats Amerongen. Bekijk hier de foto's van de laatste dag.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'