Stem op jouw Green Leader

De genomineerden voor de Green Leader Award 2019 zijn bekend. Uit alle inzendingen heeft de deskundige jury onder leiding van de winnaar van vorig jaar Anneke de Vries (Albert Heijn) zeven duurzame leiders geselecteerd: Fiona van ’t Hullenaar, Clemens Brenninkmeijer, Jos Klanderman, Paul de Ruiter, Marieke van Doorninck, Marjan Minnesma en Michel Baars maken kans op de Green Leader Award.

De jury heeft gekozen voor een evenwichtige vertegenwoordiging van verschillende spelers uit de gehele keten. Er is dit jaar een juryprijs en een publieksprijs. Het publiek kan stemmen op hun favoriet, dat wordt inmiddels massaal gedaan. Al honderden stemmen zijn binnengekomen. De uitreiking vindt plaats op donderdagavond 26 september tijdens het DGBC-galadiner in de Metaal Kathedraal in Utrecht.

Stem voor de Green Leader Award 2019

Geef in het onderstaande formulier jouw stem door voor de Green Leader Award 2019.

Deze veiligheidsvraag bewijst dat je geen robot bent


Over de Green Leader Award

De Green Leader Award is een initiatief van Dutch Green Building Council in samenwerking met PropertyNL en PROVADA. De award is in het leven geroepen omdat de vastgoedsector weliswaar verduurzaamt, maar nog niet snel genoeg en over de hele linie. Beslissers die lef en persoonlijk leiderschap tonen, kunnen met hun nieuwe, verfrissende inzichten het verschil maken en zodoende een krachtige impuls geven aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De winnaar wordt uitgedaagd om een jaar lang kennis te delen en leiderschap te tonen om verduurzaming verder te versnellen.

Gerelateerd

Nieuw magazine Toekomstbouwers ziet het levenslicht

Nieuw magazine Toekomstbouwers ziet het levenslicht

Wat kun je verwachten op woensdag tijdens de DGBW?

Wat kun je verwachten op woensdag tijdens de DGBW?

Werkgroepvoorzitter Retail Anneke de Vries gaat van AH naar NS

Werkgroepvoorzitter Retail Anneke de Vries gaat van AH naar NS