Senior Projectmanager Paris Proof gezocht

De grootste opgave voor de bouw- en vastgoedwereld is het verbeteren of transformeren van de bestaande gebouwenvoorraad (utiliteit en woningen), deze is verantwoordelijk voor bijna 40% van de CO2-uitstoot in Nederland. Er moeten dus substantieel meer gebouwen in Nederland veel grondiger en in sneller tempo worden gerenoveerd en verduurzaamd om te voldoen aan het Parijse klimaatakkoord.

DGBC heeft in 2017 het initiatief genomen om de energietransitie voor de gebouwde omgeving te versnellen. Samen met marktpartijen, overheid, kennisinstituten, brancheorganisaties en partijen in de bouw- en vastgoedsector is het DELTAPLAN DUURZAME RENOVATIE voor bestaand vastgoed ontwikkeld.

Het doel van dit Deltaplan is een Paris Proof gebouwde omgeving. Ten behoeve van de ontwikkeling en uitrol van het Deltaplan heeft DGBC op dit moment een vacature voor een Senior Projectmanager Paris Proof (40 uur). Kijk hier voor de vacature. 

 

 

 

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'