Programma Daikin tijdens DGBW compleet

Dit jaar heeft Daikin zich voor de eerste keer verbonden aan de Dutch Green Building Week. De specialist op het gebied van klimaatoplossingen organiseert tijdens de durzame week een vijftal interessante bijeenkomsten. Gratis toegankelijk, voor iedereen.

Bijvoorbeeld een interessante bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht over het nieuwe verwarmen. Innovatieve oplossingen kunnen kantoorruimtes verwarmen, zonder dat er schaarse grondstoffen verloren gaan. Ook organiseert Daikin twee boeiende ontbijtsessies over Green Results. Toonaangevende topmensen, van Toyota en van Schröder Vastgoed vertellen over hoe ze geld kunnen besparen met duurzaamheid en hoe ze groene resultaten kunnen monitoren.

Bekijk het programma van Daikin tijdens de DGBW en schrijf u vandaag nog in. Lees ook de festivalkrant met hierin een interview met Edwin Hoogerwerf en Jan Klingen van Daikin.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'