Prijsuitreiking Duurzame Innovation Pitch op ABN AMRO stand

De winnaar van de Duurzame Innovation Pitch 2015 mag zijn prijs in ontvangst nemen op de drukbezochte stand van ABN AMRO tijdens de PROVADA 2015 op donderdag 4 juni. Dit heeft ABN AMRO laten weten. Nog tot en met vrijdag 24 april 2015 hebben deelnemers de kans om mee te dingen naar de prijs voor dé duurzame innovatie van het jaar. De Duurzame Innovation Pitch wordt georganiseerd door de Dutch Green Building Council. Aanmelden kan via www.dgbc.nl/innovationpitch.

De jury van de Duurzame Innovation Pitch roept iedere onderneming, startend, klein of groot, mee te doen. Op deze manier wordt duurzame innovatie gestimuleerd. De vakkundige jury bestaat uit de volgende personen:

  • Hans Korbee, Programma-adviseur, RVO
  • Meiny Prins, Algemeen Directeur Priva en zakenvrouw van het jaar 2009
  • Onno Dwars, Hoofd acquisitie & innovatie, VolkerWessels Vastgoed
  • Patty Zuidhoek, Senior Relatiemanager, Triodos Bank
  • Rene Savelsberg, Managing Director and CEO, SET Ventures
  • Rob van Hattum, Inhoudelijk Directeur Science Center NEMO/ Nationaal Centrum voor Wetenschap en Technologie en eindredacteur Wetenschap VPRO (juryvoorzitter)
  • Sjoerd Zeijlemaker, Sector Banker Bouw & Infra, ABN AMRO N.V.
  • Wietse Walinga, Directeur Kennisplatform Duurzaam Gebouwd

De wedstrijd

Aanmelden van uw innovatie kan tot en met 24 april 2015 via het inschrijfformulier op onze website. Na de sluitingsdatum selecteert de jury uit alle inzendingen tien innovaties. De tien genomineerde inzendingen worden op 12 mei bekend gemaakt en deze ontvangen een gratis stand op het DGBC Plein op de PROVADA 2015.

Hiervan krijgen er vijf de kans om hun innovatie aan de jury te presenteren. De presentaties duren één minuut waarbij de jury ook de ruimte heeft om vragen te stellen. De jury kiest vervolgens een winnaar.

De winnaar

De winnaar wint een jaar lang lidmaatschap van de Dutch Green Building Council en een partnerschap van Duurzaam Gebouwd. Daarnaast kan de winnaar rekenen op promotionele en inhoudelijke ondersteuning van de Dutch Green Building Council en de juryleden.

meer informatie: www.dgbc.nl/innovationpitch.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'