Portfolio Nederlandse kantoorgebouwen genomineerd voor internationale BREEAM Awards

Naast de vijf Nederlandse nieuwbouwprojecten is nu ook een grote portfolio met Nederlandse kantoorgebouwen genomineerd voor de internationale BREEAM Awards. Deze prijzen voor duurzame gebouwen worden op 6 maart 2018 uitgereikt tijdens het BREEAM Awards gala in het London ExCel Centre in Londen.  

Nominatie

Het CBRE Dutch Office Fund is genomineerd in de categorie voor Verantwoorde Investering in grote portfolio’s en gaat daarmee voor de titel “BREEAM Champion". Deze categorie is een samenwerking tussens BREEAM en GRESB. CBRE Dutch Office Fund is een vastgoed beleggings fonds in de nederlandse kantoren markt. Het CBRE Dutch Office Fund, gemanaged door CBRE Global Investors, werd dit jaar voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot "het best presterende specialistische fonds binnen Nederland", door IPD, tijdens de IPD European Property Investment Awards. Een groot deel van de gebouwen binnen dit beleggingsfonds zijn gecertificeerd tegen BREEAM-NL In-Use. Het vastgoed beleggings fonds is zeker een kanshebber voor deze award. 

Meer informatie

Meer informatie over de BREEAM Awards in London is te zien via www.breeam.com/awards.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'