Plaquette voor Hoofdkantoor De Lage Landen B.V.

In 2012 heeft de renovatie van het hoofdkantoor van De Lage Landen B.V. te Eindhoven het BREEAM-NL Nieuwbouw oplevercertificaat met score “good” ontvangen. Tijdens een lunchlezing op het hoofdkantoor op 5 maart 2013 over duurzaamheid ontving De Lage Landen B.V. een RVS plaquette van de DGBC voor op de gevel. Tijdens de bijeenkomst op 5 maart werd naast een presentatie over BREEAM-NL door Arcadis ook door een enthousiast medewerker van De Lage Landen B.V. toegelicht wat collega’s zelf thuis kunnen doen aan duurzaamheid.

De totale oppervlakte van het kantoor bedraagt 22.000 m2 en bij de renovatie werden o.a. beton hersteld, dakbedekking en -isolatie vernieuwd, stukadoor en schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de renovatie is het kantoor volledig in gebruik gebleven.

Gerelateerd

DGBC vertaalt maatschappelijke missie naar aangescherpt MVO-beleid

DGBC vertaalt maatschappelijke missie naar aangescherpt MVO-beleid

500 nestkasten voor vogels en vleermuizen in nieuwbouwwijk Berckelbosch Eindhoven

500 nestkasten voor vogels en vleermuizen in nieuwbouwwijk Berckelbosch Eindhoven

'Vestigingen laten overschakelen op ledverlichting had gisteren al gekund'

'Vestigingen laten overschakelen op ledverlichting had gisteren al gekund'