Peutz opent vestiging in Eindhoven

Adviesbureau Peutz heeft per 1 januari 2019 een nieuwe vestiging in Eindhoven op Strijp-S. Eindhoven Brainport, waar hightech en design hand in hand gaan met hoogwaardige maakindustrie en ondernemerschap.

Toptechnologieregio

"De dynamiek van deze toptechnologieregio is aansprekend en bied veel kansen. Met een lokale aanwezigheid wil Peutz dichter bij haar klanten staan, beter zichtbaar zijn en klanten beter van dienst zijn", aldus Casper Esmeijer, directeur van Peutz. "Ook denken we dat deze vestiging, in het cultureel en creatief hart van de stad, aantrekkelijk is voor nieuwe collega's afkomstig van de diverse hogere technische opleidingen in Eindhoven.”

Peutz Group

De ingenieurs van Peutz adviseren op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Binnen deze disciplines werkt Peutz dagelijks aan innovatie en kwaliteitsoptimalisering. Het bureau heeft een stevige, internationale positie in de bouw en industrie en beschikt over eigen, unieke laboratoria voor toegepast onderzoek. Vanuit verschillende vestigingen in binnen- en buitenland werkt het bureau aan innovatieve oplossingen voor haar klanten.

DGBC-partners

Peutz B.V.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'