Participantenbijeenkomst op duurzaam Park 20|20

De tweede participantenbijeenkomst van de Dutch Green Building Council vindt plaats op 28 november (van 15.00 uur tot 18.00 uur) in het duurzame FOX Theater op Park 20|20 in Hoofddorp. De bijeenkomst gaat deze keer over vastgoedvisie 2014: alle stakeholders aan het woord.

De Dutch Green Building Council heeft een aantal bijzondere sprekers uitgenodigd voor deze speciale bijeenkomst. Zo verwelkomen voorzitter Jaap Gillis en directeur Stefan van Uffelen onder ander John Nederstigt, wethouder duurzaamheid van de gemeente Haarlemmermeer, waar Hoofddorp onder valt. De wethouder gaat in op de duurzame plannen van de gemeente.

Voor een mooi staaltje duurzaamheid hoeft Nedersigt niet ver te zoeken. Want op Park 20|20 gebeuren mooie dingen. Dat laat Owen Zachariasse van Delta Development zien met een presentatie over het duurzame bedrijventerrein. Ook andere hoofdrolspelers van Park 20|10 passeren de revue. Zo komt eigenaar van Fox Vakanties Erik de Jonge aan het woord, net als eindgebruiker Marcel van ’t Hof van Scheider Electric en Assessor van FIFPro House Peter Buurman.

Daarnaast reiken Jaap Gillis en Gavin Dunn (directeur BREEAM) nog een BREEAM-NL certificaat uit. Dunn zal afsluitend nog een presentatie geven over BREEAM international.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'