Nomineer nu uw Green Leader

De Dutch Green Building Council (DGBC) is samen met PROVADA, PropertyNL en Cobouw op zoek naar dé Green Leader van dit moment. En u kunt uw favoriete kandidaat nomineren. Dat kan nog tot en met 10 maart aanstaande via www.greenleaderaward.nl. Op 8 juni tijdens PROVADA wordt de winnaar van de Green Leader Award bekendgemaakt.

Deskundige jury

Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury een top 5. De jury let daarbij op een aantal criteria: aantoonbare wapenfeiten, leiderschap, visie en transparantie. Over deze vijf Green Leaders wordt een inspirerend magazine gemaakt door partners Cobouw en PropertyNL. Uiteindelijk kiest de jury op PROVADA een winnaar. Maurits Groen is juryvoorzitter: “Visie, lef en doorzettingsvermogen. Dat is wat nu gevraagd wordt. De persoonlijke moed om echt het voortouw te nemen bij de vergroening van de bouw.”

De jury bestaat uit:

  • Maurits Groen (nummer 1 uit de Trouw Duurzame 100)
  • Boudewijn Warbroek (hoofdredacteur Cobouw)
  • Wabe van Enk (hoofdredacteur PropertyNL)
  • Annemarie van Doorn (directeur DGBC)
  • Andy van den Dobbelsteen (hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de TU Delft)

Winnaar

De winnaar mag zich een jaar lang de Green Leader van de bouw- en vastgoedbranche noemen. Via diverse media wordt deze groene leider een jaar lang in de spotlights gezet en wordt hij of zij uitgenodigd kennis over duurzaamheid te delen met andere partijen in de sector.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'