Meedoen aan de pilot? ABN AMRO start marktverkenning voor circulaire vloerafwerkingen

ABN AMRO zoekt specialisten voor de ontwikkeling van circulaire vloerafwerkingen. In de pilot wilt het bedrijf de totale productieketen van vloerafwerkingen in kaart brengen, zodat zij hierin circulaire keuzes kunnen maken. Hun ambitie: de transitie naar een circulaire economie versnellen. Die van u ook? Lees dan zeker verder!

Wat houdt de pilot voor circulaire vloerafwerking in?

  • Samen brengen ze uw hele productieketen van vloerafwerkingen in kaart, en meten ze de circulariteit.
  • ABN AMRO maakt hiervoor gebruik van de Pre Returnable Procurement-methode (PRP) van Rendemint. Deze online tool is geen onderdeel van onze formele processen, maar biedt ABN AMRO én u als leverancier de mogelijkheid om ervaring op te doen met circulair inkopen.
  • De leveranciers met de beste resultaten nemen ze na afloop op in hun ‘preferred circular suppliers’-lijst. Uiteindelijk werken ze toe naar een structurele samenwerking met een selectie van leveranciers.

Is deelname aan  deze marktverkenning iets voor u?

  • De pilot is bedoeld voor (inter)nationale producenten en leveranciers van vloerafwerkingsproducten die in ABN AMRO-kantoren kunnen worden toegepast.
  • Om mee te doen, moet u er voor openstaan om uw hele keten tot in detail door te lichten.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze marktverkenning nodigt ABN AMRO u van harte uit bij een interactieve informatiebijeenkomst op 12 april in Amsterdam. Deze informatiebijeenkomst organiseert ABN AMRO in samenwerking met Rendemint B.V.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de internetpagina van ABN AMRO.

 

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'