Klimaatjournaliste Bernice Notenboom spreker op Green Leadership Summit

Klimaatjournaliste Bernice Notenboom is woensdag 2 december een van de sprekers op het Green Leadership Summit op Buitenplaats Amerongen. Het Green Leadership Summit 2015 is een exclusieve bijeenkomst voor de leiders in de bouw- en vastgoedbranche. Onder leiding van dagvoorzitter Max Christern worden deelnemers meegenomen in de keuzes die door het bedrijfsleven in andere takken van sport worden gemaakt om op een adequate wijze in te spelen op actuele (duurzame) uitdagingen.

Bernice Notenboom

Bernice Notenboom is een Nederlands klimaatjournaliste en beroepsavonturierster. Ze is met name bekend geworden door de televisieserie Klimaatjagers, die is uitgezonden door de VPRO en door Canvas. Ze schreef lange tijd voor National Geographic. In 2007 was ze de eerste Nederlandse vrouw die op ski's de Zuidpool bereikte, een tocht van 1000 kilometer. Zij gaat op extreme expedities om het veranderende klimaat een gezicht te geven. Daarmee wil ze laten zien wat de gevolgen van de klimaatverandering zullen zijn voor mens, dier en planeet. Ze schrijft boeken, artikelen in kranten en tijdschriften en maakt televisieseries en documentaires.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het Green Leadership Summit op de speciale pagina.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'