Inschrijftermijn Building Lasting Change 2016 in Toronto verlengd tot 15 januari: Nederlandse sprekers en deelnemers welkom

Vorig jaar is in Toronto een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen de Canadese Green Building Council en DGBC. Aan die samenwerking geeft DGBC ondermeer invulling door haar leden uit te nodigen een presentatievoorstel in te dienen voor de  de CaGBC-conference ‘Building Lasting Change 2016’ die van 6 t/m 8 juni 2016 zal plaatsvinden in Toronto. Tijdens dit congres zal veel aandacht worden geschonken aan internationale ontwikkelingen. Tevens is het streven om bij voldoende Nederlandse deelname een apart event gericht op de samenwerking tussen Canada en Nederland te organiseren waarbij specifiek op de belangen van beide landen bij samenwerking wordt ingegaan.

Canada is interessant 

Waarom is Canada zo interessant voor Nederlandse duurzaam bouwenprofessionals? Canadezen zijn in andere dan de Nederlandse omstandigheden actief bezig met dezelfde opgaven op het gebied van de duurzaam bouwen als Nederlandse professionals. Omdat het prettig communiceren is met Canadezen, het belichten van een bekende opgave vanuit een ander perspectief en met andere kennis sneller tot nieuwe inzichten leidt én er veel mogelijkheden zijn voor werkgelegenheid voor Nederlandse professionals in Canada liggen er veel kansen. Er wordt al geruime tijd tussen beide landen samengewerkt op het gebied van duurzame bouwen binnen het netwerk Parallel52 (parallel52.org). DGBC moedigt geinteresseerden aan een presentatievoorstel in te dienen voor deze conferentie.

Ook spreken of bijwonen?

De deadline voor een voorstel voor presentaties is verlengd tot 15 januari. Indien u plannen hebt om te gaan, meld dit dan bij de Canada Green Building Council. Het congres bijwonen kan ook. Kijk op de site van het congres.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'