Hoe, wat en waarom over EU Taxonomie

De whitepaper over EU Taxonomie is vernieuwd. Deze herziene uitgave neemt je mee in het hoe, wat en waarom van de EU Taxonomie.

De whitepaper spitst zich toe op de impact van de EU Taxonomie op de bouw- en vastgoedsector en geeft de reikwijdte aan van de eisen per economische activiteit (nieuwbouw, renovatie, bestaande bouw). In de whitepaper vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Daarnaast komen er aandachtspunten en aanbevelingen aan bod. Een goed startpunt als je jezelf als vastgoedprofessional meer wilt verdiepen in de EU Taxonomie. Of je nu wel of niet-rapportageplichtig bent.

Download de paper

Handreiking EU Taxonomie

Mocht je na het lezen van deze whitepaper verder de materie in willen, dan is er de EU Taxonomie handreiking. Deze handreiking gaat dieper in op de eisen en handvatten om aan de EU Taxonomie te voldoen.

Training ESG-rapportage

Ook biedt DGBC de training ESG-rapportage voor bouw- en vastgoedprofessionals. Tijdens deze training gaan we in op Europese regelgeving en komt de EU Taxonomie uitgebreid aan bod.

Bekijk ook de verschillende webinars en publicaties op deze pagina op onze website.

 

Gerelateerd

Pluq levert laadoplossingen voor bedrijven: ‘Vastgoedeigenaren krijgen gewoon geen huurders meer als hun gebouwen niet Paris Proof zijn’

Pluq levert laadoplossingen voor bedrijven: ‘Vastgoedeigenaren krijgen gewoon geen huurders meer als hun gebouwen niet Paris Proof zijn’

Partijen ondertekenen samenwerkingsverklaring bouwmaterialenakkoord

Samenwerkingsverklaring bouwmaterialenakkoord getekend

Wat vindt DGBC van de uitslag van de Europese verkiezingen en de goedkeuring van de natuurherstelwet?

DGBC over de natuurherstelwet en de Europese verkiezingen