Het programma van het DGBC Congres Impact is gelanceerd

Op donderdagmiddag 29 september 2016 vindt vanaf 11.30 uur het DGBC Congres Impact plaats in Media Plaza van Jaarbeurs. Het belooft een interessante en impactvolle bijeenkomst te worden voor ruim 400 professionals uit – en gelieerd aan – de gebouwde omgeving. Ad Verbrugge, Dolf Jansen en diverse andere toonaangevende sprekers zijn opgenomen in het programma. Het congres zal onder leiding staan van Tom van ’t Hek. Dit congres wordt door DGBC georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week (DGBW).

Deelnemen

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door de DGBW Partners. De kaarten worden evenredig verdeeld tussen de DGBC Participanten en de DGBW Partners. Per participant hebben wij maximaal 1 kaart (t.w.v. 275 euro) beschikbaar.

Dutch Green Building Week 

Van 26 tot en met 30 september 2016 organiseert de Dutch Green Building Council de zesde editie van de Dutch Green Building Week. Het thema van deze editie is 'Impact'. Deze week staat wederom volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling.

Wilt u meer weten over de voorgaande edities? Bekijk de terugblik van de DGBW.

Diverse evenementen tijdens DGBW 

Tijdens de DGBW staan veel evenementen op het programma. Maak bijvoorbeeld op donderdagochtend met GBC Utrecht Centraal een Citysafari door het stationsgebied! Vanaf 09.30 uur ontdekt u door tunnels en langs hekken hoe duurzaam deze plek is. Onderweg ziet u duurzame oplossingen als collectieve warmte-koude opslag, zonne-energie voor de stad en ludiek groengebruik. Ze geven u ook een kijkje in de toekomst: naar gebouwen die er nog niet zijn en windmolens die misschien wel komen. De Citysafari is voor aanvang van het DGBC Congres afgelopen. Op de eventpagina kunt u meer informatie vinden over deze Citysafari.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'