Het nieuwe normaal: mooie opkomst DGBC-webinars 

Bedrijven zijn door de coronacrisis genoodzaakt anders te denken én anders te handelen. Zo ook Dutch Green Building Council. Net als voorgaande jaren stond de agenda vol met kleinere en grotere evenementen, trainingen en bijeenkomsten. De coronacrisis en de bijkomende richtlijnen vragen om een andere aanpak van deze evenementen. DGBC heeft niet bij de pakken neergezeten en veel van de bijeenkomsten zijn toch georganiseerd, alleen online.  

Opkomst van 75 procent 

Inmiddels zijn er negen webinars voorbij: vier BREEAM-NL in vogelvlucht, vier webinars in de COVID-19 reeks en één binnen het thema Paris Proof. De webinars kunnen met gemiddeld 127 aanmeldingen rekenen op een goede opkomst. Uitschieter hierbij was het webinar ‘COVID-19: indeling en inrichting’ met 249 aanmeldingen. Met een gemiddelde opkomst van ruim 75% zijn wij dan ook erg tevreden. 

Professionalisering

Het organiseren van ‘live’ kennissessies had DGBC al in de vingers. De webinars leiden nu eveneens tot positieve reacties. Ondanks deze positieve geluiden, werkt DGBC hard om de online evenementen verder te professionaliseren en jou een optimale webinarbeleving voor te schotelen. Bekijk hier een overzicht van onze webinars en meld je gelijk aan. Enkele webinars zijn ook nog terug te kijken via het DGBC Youtube-kanaal. Heb je een tip? Laat het ons weten.  

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'