Heeft u 'Your BREEAM' al gekozen?

Op 8 maart worden in het Marriot in London de BREEAM Awards uitgereikt. Een jury beoordeelt de case studies van meer dan 40 duurzame projecten en kiest in verschillende categorieën een winnaar. Ook het publiek kan een stem uitbrengen in de categorie 'Your BREEAM'. Dit is de publieksprijs. In totaal zijn vijf Nederlandse projecten genomineerd.

CityMall Almere

Bopro en Unibail-Rodamco zijn aanwezig in London om onder andere CityMall in Almere te vertegenwoordigen. Meer informatie over dit duurzame winkelcentrum is te vinden op de website van deze shoppingmall

Tesla van DokVast

DokVast heeft een speciale website gelanceerd speciaal voor het genomineerde DC NewLogic II, het duurzame distributiekantoor van Tesla. Via de BREEAM-pagina kan worden gestemd.

The Edge

Het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld heeft eveneens een speciale site om aandacht te vestigen op de Awards. Klik hier. OVG en Philips zullen bij de uitreiking in London aanwezig zijn. 

ABN AMRO

Het bestaande hoofdkantoor van ABN AMRO is ook genomineerd. Lees ook het persbericht dat ABN AMRO stuurde na aanleiding van het behaalde BREEAM-NL certificaat.

ECOStyle

Ook het duurzame bedrijfspand ECOStyle op het ecologische werklandschap Ecomunitypark in Oosterwolde heeft een nominatie voor de BREEAM Awards. Zowel de gebouwontwikkelaar Zethoven Bouwplan Groep, alsmede de directie van ECOstyle zijn in London aanwezig. Bekijk ook meer over dit project. Zij hebben ook een speciale promotiefilm gemaakt.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'