Google topman Ravitz spreker op duurzaam bouwevenement Build to Bloom

Op woensdag 17 juni 2015 organiseert het Cradle to Cradle Innovations Institute samen met Dutch Green Building Council het seminar Build to Bloom voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van circulair bouwen. Het hoogtepunt van het programma is Google topman Anthony Ravitz uit de VS, Head of Real Estate & Workplace Services, die voor het eerst in Europa zal spreken over Google's Healthy Materials Program dat gezonde producten en materialen voor alle Google-gebouwen wereldwijd identificeert. Ook Google ziet een groeiende voorkeur van eigenaren en ontwikkelaars voor Cradle to Cradle gecertificeerde producten. Onlangs heeft Google de Cradle to Cradle standaard als onderdeel van hun selectiecriteria toegevoegd aan het Healthy Materials Program. Daarnaast heeft Google onlangs hun digitale portaal Portico gelanceerd voor al hun project teams en producenten wereldwijd. Als 'Green Team Lead' van het Healthy Materials Program zal Anthony Ravitz inspiratie en inzichten delen met Nederlandse en Internationale professionals uit de bouwsector tijdens het evenement. 

Het programma van Build to Bloom Seminar 2015 bevat daarnaast meer inspiratie, informatie, en praktijkvoorbeelden van sprekers die bouwen en produceren volgens de circulaire principes. Zo zal Coert Zachariasse, directeur van Delta Development Group, spreken over het creëren van het bedrijfspark van de toekomst en vertelt de directeur van het revolutionaire verfbedrijf ROMA over hun weg naar innovatie.

Sprekers

Aanmelden

Build to Bloom Seminar 2015 vindt op woensdag 17 juni plaats in Park 20|20, Hoofddorp, in het FOX theater van 14:00 tot 18:00 uur. Wilt u Build to Bloom Seminar 2015 bijwonen of heeft u andere vragen over het seminar dan kunt u contact opnemen met Roy Vissers, T: 06 31 77 32 40, E: roy.vissers@c2ccertified.org.

Gerelateerd

DGBC officiële alliantiecoördinator VN Sustainable Development Goal 11

DGBC officiële alliantiecoördinator VN Sustainable Development Goal 11

Aantal BREEAM-NL certificaten verdubbeld in 2021

Aantal BREEAM-NL certificaten verdubbeld in 2021

EU Taxonomie raakt bouw- en vastgoedsector

EU Taxonomie raakt bouw- en vastgoedsector