GBC Utrecht Centraal: Deel uw groene idee voor het Stationsgebied!

Sinds het najaar van 2014 zetten een achttal bedrijven in en rondom het Utrechtse Stationsgebied zich in voor een leefbaar Utrecht Centraal. Tijdens een netwerkbijeenkomst in september nodigt de Green Business Club (GBC) Utrecht Centraal andere gebruikers en ondernemers uit hun duurzame idee voor het gebied te delen.

“Onze bezoekers, werknemers, klanten en omwonenden maken samen gebruik van het stationsgebied. Het is voor ons meer dan logisch dat we ons als bedrijven gezamenlijk inzetten voor de leefbaarheid en het groen in het gebied en het welzijn van de mensen daarbinnen,” aldus Ellen Boersma, NS Stations en Vincent van Zaalen, Jaarbeurs van het bestuur van GBC Utrecht Centraal. ABN Amro, Gemeente Utrecht, Jaarbeurs, Movares, NH Hotels, NS Stations, ProRail en Rabobank gaan de komende jaren gezamenlijk werken aan een fijne, groene en duurzame plek.
 
Donderdag 3 september nodigen zij andere partijen uit om kennis te maken met de Green Business Club Utrecht Centraal en hún ideeën voor het gebied te delen. Inloop vanaf 15.45 uur bij NH Hotels aan het Jaarbeursplein. Meer informatie en aanmelden.

Gerelateerd

Het ontstaan van DuPa 2.0: Een revolutionaire stap in het taxeren van vastgoed

DuPa 2.0: Een revolutionaire stap in het taxeren van vastgoed

BREEAM-NL modulaire updates

Stap voor stap verduurzamen met kleinere updates van BREEAM-NL

EPBD IV verklaard: van NZEB naar ZEB, wat is een Zero Emission Building?

EPBD IV verklaard: van NZEB naar ZEB, wat is een Zero Emission Building?