Even voorstellen: hello energy

hello energy is participant van de Dutch Green Building Council. hello energy laat samen met de bouw- en installatiesector zien wat voor duurzame projecten er in Nederland worden gerealiseerd. Zij doen dit via narrowcasting en online tool voor meer dan 750 gebouwen, waaronder voor ASN Bank, Stibbe, G&S Vastgoed en Merin.

Toegevoegde waarde

Duurzaamheid is hot. Klanten vragen om groene labels, de wetgever stelt hogere eisen, bedrijven hechten zelf meer waarde aan duurzaamheid, transparantie wordt belangrijker en organisaties willen scoren op BREEAM en GRESB. hello energy creëert waarde met energie voor hotels en kantoren. hello energy is een toonaangevende tool waarmee gebouweigenaren en huurders op een makkelijke en inzichtelijke manier energie visualiseren door middel van schermen in de lobby.

Together 

Onder de naam ‘together’ zet hello energy momenteel een netwerk van installateurs, bouwbedrijven en adviseurs op. Met als doel om hello energy verder over Nederland te verspreiden. Het participantschap van DGBC kan hieraan bijdragen.

BREEAM-NL

hello energy doet het daarnaast ook goed in de nieuwe BREEAM-NL gebouwen. Door de OV-widget die ook in het product zit is het mogelijk om extra BREEAM-nl credits te scoren. 

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'