Even voorstellen: DuurzaamVisueel

DuurzaamVisueel is de enige Nederlands georiënteerde complete (audio)visuele oplossing voor informatieweergave in duurzame gebouwen. De gecombineerde hardware/software installatie is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Gebruikers kunnen op beeldschermen duurzame en allerlei andere informatie vertonen en eventueel ten gehore brengen.

DuurzaamVisueel laat gebruikers en bezoekers van een gebouw iedere dag zien hoe duurzaam het gebouw is en ook wat de rol van de gebruikers kan zijn. Daarmee komt en blijft duurzaamheid pas echt goed in beeld. De beeldschermen behouden door de variatie aan geplande informatie zoals (interne) nieuwsberichten, weer en verkeer altijd attentiewaarde voor gebruikers en bezoekers.

DuurzaamVisueel heeft de expertise om organisaties en gebouwen met duurzame zichtbaarheid te faciliteren zodat zij een zo hoog mogelijke BREEAM-NL certificering kunnen behalen. Dit doet het bedrijf door de doelstellingen en resultaten van duurzame prestaties in beeld te brengen. Voor ieder gebouw kan DuurzaamVisueel eenvoudig zorgen voor een aantal BREEAM credits en alle andere BREEAM credits die behaald zijn kunnen zo na oplevering ook de verdiende aandacht blijven krijgen.

In juni 2014 was DuurzaamVisueel 1 van de 10 genomineerden van de Duurzame Innovation Pitch. Binnenkort installeert het bedrijf op het DGBC-kantoor een scherm met o.a. credit TRA 7  (Vervoersinformatiepunt met actuele tijden openbaar vervoer). 

www.duurzaamvisueel.nl  – brengt meer in beeld

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'