Eerste sponsors voor Dutch Green Building Week 2013

De eerste sponsors hebben zich inmiddels gemeld voor de Dutch Green Building Week 2013: Strukton, Forbo (gouden partners) en Corio (bronzen partner). Ook zullen Duurzaam Gebouwd, PropertyNL en Vastgoedjournaal weer een prominente rol spelen. Er staan al twee programmaonderdelen vast. Tegelijk met de DGBW wordt Ecobouw 2013 georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. En op donderdag 19 september vindt het congres ‘Green Buildings Holland’ van CFP plaats. Wilt u ook sponsor worden of bijdragen aan het programma? Kijk dan op www.dgbw.nl en meld uw bijdrage of activiteit aan voor 3 juli 2013.

Voor een overzicht van alle sponsoren kunt u kijken op de pagina participanten op de Dutch Green Building Week website. Wilt u als organisatie of bedrijf ook substantieel bijdragen en sponsor worden van de Dutch Green Building Week 2013? Neem contact op met “Marieke Olsthoorn”:mailto:m.olsthoorn@dgbc.nl.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'