Duurzame Innovation Pitch 2015 van start

De Dutch Green Building Council is op zoek naar dé duurzame innovatie van het jaar. Vanaf vandaag kunt u uw innovatie inschrijven voor alweer de zevende editie van de Duurzame Innovation Pitch. De winnaar wordt bekendgemaakt op 4 juni op de beursvloer van de PROVADA 2015 in Amsterdam RAI.

De jury van de Duurzame Innovation Pitch roept iedere onderneming, startend, klein of groot, mee te doen. Op deze manier wordt duurzame innovatie gestimuleerd. Onno Dwars van VolkerWessels Vastgoed, dit jaar voor het eerst in de jury, kijkt ernaar uit de verschillende inzendingen te zien en te beoordelen. “Innovatie is een van de drivers om spirit in de markt te krijgen. Voor mij is een duurzame innovatie iets dat prikkelt tot gebruik. Het moet me verleiden er direct mee aan de slag te willen en te kunnen. Ik ga dus sterk letten op de toepasbaarheid van de innovatie.”  

De vakkundige jury bestaat uit de volgende personen:

  • Hans Korbee, Programma-adviseur, RVO
  • Meiny Prins, Algemeen Directeur Priva en zakenvrouw van het jaar 2009
  • Onno Dwars, Hoofd acquisitie & innovatie, VolkerWessels Vastgoed
  • Patty Zuidhoek, Senior Relatiemanager, Triodos Bank
  • Rene Savelsberg, Managing Director and CEO, SET Ventures
  • Rob van Hattum, Inhoudelijk Directeur Science Center NEMO/ Nationaal Centrum voor Wetenschap en Technologie en eindredacteur Wetenschap VPRO (juryvoorzitter)
  • Sjoerd Zeijlemaker, Sector Banker Bouw & Infra, ABN AMRO N.V.
  • Wietse Walinga, Directeur Kennisplatform Duurzaam Gebouwd

Gratis plek op PROVADA

Tijdens de PROVADA 2015 in Amsterdam RAI, krijgen 10 geselecteerden de beschikking over standruimte op het DGBC-plein om hun duurzame innovatie te presenteren aan de vastgoedsector.

Inschrijven

Aanmelden van uw innovatie kan tot en met 24 april 2015 via het inschrijfformulier. Op deze website staan ook de criteria en de procedure. Bovendien zijn er foto's en verslagen te vinden van voorgaande edities. Heeft u dé duurzame innovatie waar wij naar zoeken of kent u organisaties met innovaties die bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving? Meld de innovatie snel aan of attendeer uw collega's of relaties op deze kans!

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'