Dutch Green Building Guide opengesteld voor DGBC participanten

Betrokken bij duurzame projecten? DGBC biedt vanaf deze week DGBC participanten de mogelijkheid om duurzame diensten of producten onder de aandacht te brengen. Dat kan in de Dutch Green Building Guide.

Dutch Green Building Guide

Deze week is de bètaversie van de Dutch Green Building Guide opengesteld: dé online gids voor duurzame projecten én de diensten en producten die hieraan hebben bijgedragen. DGBC participant en aanbieders van duurzame diensten of producten hebben de kans het aanbod in de Dutch Green Building Guide te laten opnemen.

Wat biedt de Dutch Green Building Guide?

  • 5 gratis producten of diensten in de Dutch Green Building Guide
  • uitgebreide opties voor het tonen van foto's en specificaties
  • een eigen organisatiepagina
  • een koppeling met duurzame projecten

Meedoen?

De Dutch Green Building Guide wordt nu exclusief beschikbaar voor DGBC participanten. Aanmelden kan hier en tot 1 januari 2017. Dan zijn de producten of diensten op tijd opgenomen voor de officiële lancering. 

Officiële lancering

Tijdens en vanaf de Bouwbeurs (6-10 februari 2017) wordt de Dutch Green Building Guide officieel gelanceerd en breed onder de aandacht gebracht bij gebruikers, zoals architecten, eindgebruikers en opdrachtgevers en andere partijen die vaak op zoek zijn naar duurzame oplossingen. Op deze manier komen vraag en aanbod mooi samen in duurzame projecten. Dutch Green Building Guide moet de grootste en meest aantrekkelijke database met duurzame projecten in Nederland worden. 

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'