Doe mee met de meest noodzakelijke Dutch Green Building Week ooit

Het lijkt nog ver weg, maar toch zijn wij al druk met de voorbereidingen voor de Dutch Green Building Week (DGBW). De zevende editie vindt plaats van 25 tot en met 29 september 2017. Bent u er deze editie ook (weer) bij? We hebben u hard nodig.

Thema: Meters Maken

Deze editie van de DGBW is de meest noodzakelijke uit de geschiedenis. Met 'Parijs' in het achterhoofd, wetgeving in het vooruitzicht en gunstige marktomstandigheden is het nu hét moment om de versnelling in gang te zetten. Aanzienlijk meer gebouwen moeten sneller en grondiger worden verduurzaamd. Het thema voor de Dutch Green Building Week 2017 is daarom Meters Maken.

Deltaplan Duurzame Renovatie

Het thema Meters Maken sluit aan op de ontwikkeling van het Deltaplan Duurzame Renovatie, een initiatief van DGBC. Met het Deltaplan Duurzame Renovatie maakt de bouw- en vastgoedsector meters voor een duurzaam gebouwde omgeving en laat zien dat ze haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. 

U bent belangrijk, laat het zien!

U speelt een belangrijke rol in het succes van het Deltaplan. U heeft een grote verantwoordelijkheid ook. Door mee te doen aan de DGBW kunt u dit laten zien. U kunt meedoen met uw eigen activiteit. Dat kan van alles zijn, van een 'open huis' tot een themaborrel, van lezing tot rondleiding. U kunt zelf een activiteit organiseren of in samenwerking met andere organisaties. Wij staan open voor alle suggesties. Kijk voor inspiratie naar de terugblik van voorgaande edities.

Op de website www.dgbw.nl vindt u meer informatie en leest u meer over de voorwaarden voor deelname. Via het aanmeldformulier kunt u uw activiteit direct aanmelden.

Terugblik 2016

Nog even terugkijken? Op deze pagina vindt u de reportage van de week en foto's en video's van enkele activiteiten in de week. Ook vindt u hier alle sponsoren en deelnemende organisaties van vorig jaar.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'