DGBC zoekt een Eventmanager

Dutch Green Building Council (DGBC) is een kleine, platte, jonge en dynamische organisatie die samenwerking, professionaliteit en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. We streven naar verduurzaming van de gebouwde omgeving. Om invulling te geven aan onze rol als kennis- en netwerkorganisatie organiseren we een aantal inhoudelijke B-2-B evenementen per jaar. Ter uitbreiding van de afdeling Marketing, Communicatie en Events zijn we per 1 juni op zoek naar een Eventmanager.

Samen met de marketingmanager is de eventmanager verantwoordelijk voor 4 relatief grote evenementen in het najaar. de Eventmanager is verantwoordelijk voor het gehele operationele proces, inclusief de gehele communicatie eromheen. Hij/zij stuurt de operatie aan en zorgt voor de operationele uitvoering. De eventmanager is zowel voor, tijdens als na het evenement het aanspreekpunt voor de deelnemers van het evenement.

Bekijk ook de vacature.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'