DGBC in CHANGE Inc campagne

Op 20 mei hebben meer dan 100 Nederlandse bedrijven uit allerlei sectoren en het platform DuurzaamBedrijfsleven de community Change INC. gelanceerd. Dit omdat meer vertrouwen in de toekomst nu meer dan ooit nodig is en de toekomsteconomie dichterbij is dan je denkt. DGBC is gevraagd om als verbinder en gezicht van de duurzame bouw- en vastgoedsector te participeren in de campagne. Change INC. moet laten zien hoe veel bedrijven de toekomst vandaag al in de praktijk brengen, hun klassieke businessmodellen veranderen en daar succes mee boeken. Andere bedrijven worden opgeroepen om onderdeel te worden van verandering en samen de toekomst van Nederland versneld vorm te geven.

Deze tijd wijst ons meer dan ooit op de weeffouten in onze economie en maatschappij. De economie is op zoek naar nieuw vertrouwen en bestaansrecht. En de maatschappij moet anders ingericht worden.

Onder de slogan: Morgen wordt vandaag bedacht: systeemverandering en samenwerking zijn key, brengt Change INC. in beeld dat de toekomsteconomie dichterbij is dan je denkt. Allemaal bedrijven die vandaag al de oplossingen voor een betere toekomst ontwikkelen worden verbonden door Change INC. Daarnaast krijgen zij een podium op Change-Inc.com, het platform voor het bedrijfsleven van vandaag én morgen.

De toekomstmakers van Nederland worden actief aan elkaar verbonden. Grote veranderende bedrijven en slagvaardige scaleups. Het draait allemaal om samenwerken en krachten bundelen voor een slimme, schone en stevige toekomsteconomie. Met een duidelijke call to action: verander mee en wordt onderdeel van de toekomst op Change-Inc.com.

Van HAK tot Grolsch, van Jaarbeurs tot Protix

Change INC. bestaat naast DGBC uit 100 toekomstmakers zoals DSM, Grolsch, Rabobank, Zwitserleven, HAK, Protix, Faber Halbertsma Group en Plus Retail. Veelbelovende scaleups, die ook veel snelheid geven aan de toekomst, zoals Lightyear One, LandLife Company en True Price. Met koplopers zoals Meiny Prins, Louise Vet, Annemieke Roobeek, Jaap Korteweg en Roland Pechtold.

Niet denken in problemen, maar in kansen

Yoeri van Alteren, oprichter en directeur DuurzaamBedrijfsleven: “Deze coronatijd heeft ons duidelijk laten zien dat snelle verandering wel degelijk mogelijk is. En noodzakelijk. We maken ons zorgen over de toekomst en zijn bang voor een economische crisis. Met Change INC. wil ik vertrouwen opwekken in de toekomst. Morgen wordt vandaag bedacht."

"Al zoveel bedrijven zijn vandaag de dag bezig met het vormgeven van de toekomsteconomie. Bij DuurzaamBedrijfsleven belichten we dagelijks de mooiste ondernemers, de schoonste technologieën en de krachtigste bedrijven. Met Change INC. hebben we de belangrijkste toekomstmakers verbonden. En met Change-inc.com kan iedereen onderdeel worden van die toekomst."

"Change INC. start de beweging met meer dan 100 bedrijven. Maar hoe breder de community, hoe groter de impact. Verander mee en wordt onderdeel van de toekomsteconomie. Change-inc.com is het platform voor het bedrijfsleven van vandaag én morgen”

Over DuurzaamBedrijfsleven

DuurzaamBedrijfsleven werd in 2012 opgericht en is hét businessplatform voor succesvol duurzaam ondernemen. DuurzaamBedrijfsleven versnelt de verduurzaming van de Nederlandse economie door duurzame initiatieven zichtbaar te maken en bedrijven tot actie aan te zetten. Om te inspireren, informeren en activeren maakt DuurzaamBedrijfsleven elke dag ijzersterke content. Met resultaatgerichte evenementen, effectieve matchmaking, gratis tools en op maat gemaakte diensten helpt DuurzaamBedrijfsleven bedrijven bij elke stap op de ladder van succesvol duurzaam ondernemen.

 

Gerelateerd

 Tweemaal hoogste waardering van UN PRI voor Bouwinvest Real Estate Investors

Tweemaal hoogste waardering van UN PRI voor Bouwinvest Real Estate Investors

CFP zoekt nieuwe Key Account Executive & Senior consultant met ‘open hiring’

CFP zoekt nieuwe Key Account Executive & Senior consultant met ‘open hiring’

Circular Skills: "Beroepsonderwijs voor een circulaire bouw- en installatiesector”

Circular Skills: "Beroepsonderwijs voor een circulaire bouw- en installatiesector”