DGBC Future Leaders Progam 2018: Dé groene leiders van de toekomst

Op donderdag 13 september start voor ambitieuze Young Professionals de vierde editie van het DGBC Future Leaders Program 2018. Dit is een exclusief programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. De Dutch Green Building Council wil deze generatie stimuleren om groen leiderschap te ontwikkelen voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Meld jezelf -of die veelbelovende Young Professional uit jouw organisatie- direct aan voor dit uitdagende programma.

Intensief en uitdagend

Naast verdiepende en hoogwaardige keynotes op het gebied van leiderschap (o.a. prof. dr. Lidewey van der Sluis, Hoogleraar, Nyenrode) en duurzaamheid (o.a. Maurits Groen, van o.a. Waka Waka en Kipster), worden de Future Leaders ook geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders.

Het vijfdaags programma wordt door DGBC samengesteld. We beginnen met een intensieve tweedaagse sessie inclusief overnachting. Daarna wordt in een ritme van een dagdeel per maand de rest van het programma doorlopen. Op donderdag 6 december eindigt het programma tijdens de exclusieve DGBC Green Leadership Summit.

Gezocht: ambitieuze Young Professionals

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals die actief zijn met het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Deelnemen is mogelijk voor Young Professionals tot en met 35 jaar met HBO of WO werk- en denkniveau die werkzaam zijn bij een bedrijf of overheidsorganisatie. 

Meer informatie

Wil je meer weten over dit programma, bekijk dan de brochure of lees hier meer informatie. Direct inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria