DGBC-directeur genomineerd voor titel Vastgoedbeslisser van het jaar

DGBC-directeur Annemarie van Doorn is genomineerd voor de titel Vastgoedbeslisser 2018. Vorig jaar werd zij ook al genomineerd. Ook andere aan DGBC gelieerde vastgoedbeslissers werden genomineerd.

Vereerd 

Van Doorn is vereerd met de nominatie, maar zoekt nadrukkelijk naar de rol van verduurzaming in de verkiezing. Na de feestelijke uitreiking van de award van vorig jaar schreef zij in haar column op dgbc.nl: “Ik was echter op zoek naar iets anders: in hoeverre is duurzaamheid vertegenwoordigd op dit congres?”

Podium op

Ook dit jaar zal Van Doorn proberen duurzaamheid op de agenda te zetten. Ongeacht de uitslag van de verkiezing zal zij het podium betreden tijdens het evenement rondom de uitreiking. Daar zal zij haar visie op het verduurzamen van de woningmarkt delen. 

Meer nominaties voor DGBC

Naast Annemarie van Doorn zijn er meer vastgoedbeslissers met een band met DGBC genomineerd: Rutger Schuur van Jan Snel, Coert Zachariasse van Delta Development en Daan van der Vorm van VORM zitten in het bestuur van DGBC. Ook zijn er verschillende leden van werkgroepen genomineerd door organisator Vastgoedjournaal.nl. 

Stemmen tot 3 december

Stemmers kunnen tot 3 december hier hun stem uitbrengen. Op 11 december wordt tijdens het evenement Vastgoedbeslissers 2018 de winnaar de meest invloedrijke vastgoedman of -vrouw van het jaar bekendgemaakt.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'