DGBC Congres Impact is volgeboekt

Het DGBC Congres Impact dat op donderdagmiddag 29 september plaatsvindt in de Jaarbeurs (Media Plaza) is een week voor aanvang volledig volgeboekt. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week. Er zijn in die week nog wel tal van andere events waar u zich voor kunt aanmelden. Een overzicht van alle activiteiten die door andere organisaties worden georganiseerd kunt u vinden op de site van de Dutch Green Building Week

Ruim 420 professionals aanwezig

Het DGBC Congres Impact belooft een interessante, interactieve en impactvolle bijeenkomst te worden met ruim 420 aanwezige professionals uit - en gelieerd aan - de gebouwde omgeving. Vanaf 11:30 uur zijn de deelnemers welkom om onder het genot van een duurzame lunch te netwerken met andere mensen die impact willen maken. Om 12:30 uur trapt Tom van ’t Hek (bekend van hockey en BNR) het congres af met een aantal korte interviews met onder andere wethouder Lot van Hooijdonk (Gemeente Utrecht). Aansluitend is er een toekomstgericht panelgesprek tussen filosoof Ad Verbrugge (bekend van tv, Het Filosofisch Kwintet) en Mark van Rijt (ABN AMRO). Duurzaam ondernemer en nummer 1 van de Trouw Duurzame 100 Maurits Groen neemt ons mee in zijn verhaal waarom hij vindt dat de gebouwde omgeving in beweging moet komen en welke rol u en uw organisatie, maar ook netwerkorganisatie DGBC daarin kan vervullen. Na deze inspirerende bijdragen is het tijd voor inhoudelijke verdiepingen tijdens de parallelle sessies. Maar liefst 8 organisaties nemen u in een uur mee in hoe zij, samen met u, impact gaan maken. De parallelle sessies worden onder andere gehost door Utrecht Sustainability Institute i.s.m. Jaarbeurs, Gemeente Utrecht i.s.m. RVO, a.s.r., Forbo, Daikin en ABN AMRO. Op de dag zelf maakt u de keuze tussen 1 van de 8 sessies. 

Cabaretier Dolf Jansen (bekend van tv) sluit na een interview met Annemarie van Doorn (DGBC) het impactvolle programma spetterend af op zijn bekende humoristische wijze. Uiteraard kunt u na afloop nog nagenieten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Deelnemers & reservelijst

Wilt u bekijken wie zich tot op heden heeft aangemeld? Dat kan! Bekijk dan snel het tabblad ‘deelnemers’ op onze eventpagina van het DGBC Congres Impact. U kunt zich nog wel met relatiecode van een van onze partners aanmelden voor de reservelijst en wie weet komt er nog een plaats voor u beschikbaar.

Meer informatie

Op onze website kunt u meer informatie vinden over het DGBC Congres Impact. Alle reeds aangemelde deelnemers ontvangen woensdag 21 september een deelnamebevestiging. 

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'