DGBC Academy introduceert WELL workshops in Nederland

Dutch Green Building Council (DGBC) is partner van het International WELL Building Institute (IWBI). Dat betekent onder andere dat de DGBC Academy in Nederland de workshops over de WELL Building Standard gaat verzorgen. Op 6 februari 2018 zal in Amsterdam de eerste WELL workshop plaatsvinden.

De WELL Building Standard is een keurmerk dat de gezondheid in gebouwen meet en monitort. Het doel van WELL is om gebouwen gezonder te maken en daardoor een beter leefklimaat te bieden aan gebruikers. Dit moet leiden tot onder andere een hogere productiviteit en een lager verzuim. De laatste jaren wint WELL internationaal sterk aan populariteit. Ook in Nederland wordt de gezondheid en het welzijn van medewerkers in gebouwen steeds belangrijker gevonden.

Via DGBC op weg naar het examen 'WELL Accredited Professional'

De WELL Building Standard biedt op het thema gezondheid en welzijn een waardevolle aanvulling op BREEAM-NL, het duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen dat door de Dutch Green Building Council wordt beheerd. Dutch Green Building Council verzorgt vanaf dit jaar de WELL workshops voor deelnemers die zich willen voorbereiden op het examen WELL Accredited Professional. 

Klik hier voor meer informatie over deze workshop.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'