CBRE maakt winnaars van Real Green Research Challenge bekend

CBRE Group, Inc. (CBRE) heeft vijf winnaars geselecteerd voor haar Real Green Research Challenge (RGRC). De RGRC is in september vorig jaar gelanceerd, sindsdien konden partijen onderzoeksvoorstellen inzenden voor innovatieve duurzame oplossingen die van belang zijn voor de commerciële vastgoedmarkt.

Het programma van CBRE stelt in totaal tot 1miljoen dollar beschikbaar voor de financiering van deze onderzoeken. Daarnaast biedt de vastgoedadviseur de kandidaten toegang tot relevante data over de vastgoedmarkt en samenwerking met een team van haar vastgoedprofessionals. De volgende instellingen zijn door een onafhankelijke jury uit meer dan 100 inzendingen geselecteerd en komen in aanmerking voor de financiering en support om hun voorstel verder te ontwikkelen:

- Natural Resources Defense Council’s Center for Market Innovation; – Stanford University, Center for Integrated Facility Engineering; – EURO Institute of Real Estate Management; – Cleveland State University and Central Michigan University; – Maastricht University.

Onze eigen Maastricht University gaat een speciale green building index ontwikkelen voor de 30 grootste metropolen in de VS. Uit dit kwartaal bericht kunnen beleidsmakers, projectontwikkelaars en andere belanghebbenden in de regio kennis putten. Risicomanagers kunnen met de index in de hand analyses maken en beleggers kunnen de informatie gebruiken bij hun investeringsoverwegingen.

Bron: http://www.vastgoedjournaal.nl

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'