BREEAM-NL Congres: Workshop B uitgelicht

Workshop B: Ervaring met de portfolio-aanpak BREEAM-NL In-Use

Afgelopen woensdag zijn weer 29 panden gecertificeerd met de portfolio aanpak van BREEAM-NL In-Use. Tijdens de workshop ‘Ervaring met de portfolio-aanpak BREEAM-NL In-Use’ leer je waarom afgelopen maanden al meerdere grote organisaties ervoor hebben gekozen om de eerste portfolio’s te beoordelen aan de hand van de nieuwe portfolio aanpak van In-Use. En waarom een groot aantal partijen komend jaar dit voorbeeld volgt.

Is het efficiëntie wat betreft tijd en geld? De mogelijkheid om op portefeuille niveau de noodzakelijke verduurzaming te sturen? Heeft het te maken met de voordelen van BREEAM wat betreft EED en MIA? De maatwerk aanpak? Of is het de mogelijkheid om ook Internationaal panden volgens deze aanpak te beoordelen?

Tijdens deze workshop delen Wereldhave, PwC, Unica en Colliers de ervaringen met jullie. Waar zit de meerwaarde en waar zitten de leer- en verbeterpunten? DGBC geeft inzicht op welke manier het proces en de tooling in 2018 wordt doorontwikkeld voor deze aanpak.

Het doel is om de portfolio-aanpak pilot voor nieuwe deelnemers én voor betrokken experts en assessoren nog toegankelijker te maken. Zodat de volgende groep gebouwen sneller en tegen een lagere investering aantoonbaar kunnen worden verduurzaamd met In-Use.

Inschrijven voor de workshops kan hier

Gerelateerd

Exterieur hoofdkantoor Fugro

Toekomstbestendig bouwen in de praktijk: Fugro's nieuwe hoofdkantoor

Het ontstaan van DuPa 2.0: Een revolutionaire stap in het taxeren van vastgoed

DuPa 2.0: Een revolutionaire stap in het taxeren van vastgoed

BREEAM-NL modulaire updates

Stap voor stap verduurzamen met kleinere updates van BREEAM-NL