Bekijk wie deelnemen aan Deltaplan Duurzame Renovatie op nieuwe website

Sinds vandaag is de nieuwe website van het Deltaplan Duurzame Renovatie live. Op www.deltaplanduurzamerenovatie.nl is te zien hoe de bouw- en vastgoedsector in beweging komt om een versnelling te realiseren in het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Willen we de doelstellingen van Parijs halen, dan zal sneller en grondiger moeten worden gerenoveerd. Het Deltaplan Duurzame Renovatie is een initiatief van Dutch Green Building Council (DGBC).

Alle initiatieven

Op deze site staan alle inititiaven die voor het Deltaplan Duurzame Renovatie worden genomen. Ook is te zien wie deelnemen in de werkgroepen om aan de slag te gaan met de specifieke opgaves voor de verschillende gebouwfuncties. Zoals de opgaves voor zorggebouwen, kantoren of logistieke gebouwen.

Deelnemen

Voor het Deltaplan Duurzame Renovatie werkt initiatiefnemer Dutch Green Building Council samen met participanten, marktpartijen en partijen zoals de SER. Ook een bijdrage leveren om meer meters te maken? Neem contact op met projectleider Herbert Zwanen.  

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'