Annemarie van Doorn op Vastgoed Kenniscongres “Doe mij die maar….”

Op 20 januari spreekt directeur DGBC Annemarie van Doorn over meer dan alleen duurzaam bouwen. Dat gaat nog te veel over geld en energiebesparing. Maar het gaat over veel meer. Over gezondheid, je prettig voelen in een gebouw, over comfort, licht, luchtkwaliteit en dat allemaal in een groene omgeving. "Wij moeten steeds weer laten zien wat de waarde is van duurzaamheid. Ik voel me uitgedaagd om samen met de participanten van DGBC en het team de noodzaak van verduurzaming nog duidelijker te maken. Daarbij zullen we de komende tijd de focus leggen op thema’s als gezondheid en comfort.” aldus Annemarie. 

Waar gaat het om?

Hoe kun je rendement verhogen door duurzaamheid? Haal je uit een verduurzaamd gebouw direct rendement? Welke succesfactoren zijn daarbij bepalend? Welke (laagdrempelige) wegen zijn er te bewandelen om dit te bewerkstelligen? Stijgt de waarde en de verhuurbaarheid van vastgoed als het verduurzaamd is?

De vraag verandert. We moeten dus niet alleen investeren in het gebouw, maar vooral ook in de huurder en eindgebruiker. De eindgebruiker is op zoek naar een duurzame, comfortabele en vooral productieve werkomgeving. Tijdens het kenniscongres hoort u over de verschillende mogelijkheden om bestaand commercieel vastgoed te verduurzamen en wordt u geprikkeld door een veranderende wereld van vraag en aanbod. U gaat naar huis met strategische inspiratie en toepasbare oplossingen.

Diverse keynote sprekers vanuit de bouw, het vastgoed, de bancaire wereld maar ook energieleveranciers. Raak geïnspireerd door de prachtige first cases en hoor welke contractvormen hierbij hebben geleid naar het succes. Zij delen hun visie en vertellen over hun aanpak.
Alle sprekers hebben aangegeven dat zij voorstander zijn van interactie met de deelnemers aan het congres. Schrijf in en ga de discussie aan met vakgenoten en experts.

Gratis Workshop Assetmanagement

Onder de deelnemers die voor 30 december hebben ingeschreven wordt een workshop Assetmanagement (6-9 personen) verloot.

Investering

Uw investering in strategische kennis bedraagt slechts € 195, - voor het hele congres, inclusief koffie, thee, lunch en netwerkborrel.
Vroegboekkorting: Inschrijven voor 10 december = 25% korting. Meld u nu aan. Om interactie te waarborgen is het aantal inschrijvingen gemaximeerd. Wees er dus snel bij en meld u aan.

Datum en locatie

20 januari 2015 -  Dordrecht, het Energiehuis (Winnaar NRP Gulden Feniks 2014 voor Transformatie)

Meer info over programma, sprekers en aanmelden op www.aanmelder.nl/doemijdiemaar

 

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'