Online BREEAM-NL Experttraining Nieuwbouw en Renovatie (Deel 2) - GESLOTEN

De BREEAM-NL Expert heeft een cruciale rol in elke BREEAM-NL certificering. Hij of zij coördineert, controleert en verzamelt gegevens en biedt het complete dossier aan ter controle door een BREEAM-NL Assessor. Deze training leidt je op tot expert in het keurmerk voor Nieuwbouw en Renovatie. 

Van offline naar online

Vanwege recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus is deze reguliere klassikale training van 1 dag omgezet naar een online training van 2 dagdelen. De inhoud is hetzelfde!

Wanneer mag ik deelnemen?

Nadat je Training Deel 1 - BREEAM-NL Algemeen hebt afgerond, kun je deelnemen aan deze Training Deel 2 - BREEAM-NL Expert.

Data

Deze online BREEAM-NL Expert training Nieuwbouw en Renovatie wordt in twee delen aangeboden, verdeeld over 2 trainingsdagen.
12 mei 2020       Dag 1   09:15 - 12:30 uur
18 mei 2020       Dag 2   08:45 - 13:30 uur

Wanneer ben ik geslaagd?

Om het certificaat BREEAM-NL Expert te behalen, moet je deelnemen aan beide online trainingsdagen en een huiswerkopdracht inleveren.

Meer informatie

Meer informatie over de inhoud van deze en andere trainingen, de leerdoelen en de doelgroep vind je in het reguliere trainingsprogramma.

Investering

De deelnemersbijdrage voor deze online training ligt 25% lager dan de reguliere klassikale training. De bijdrage voor DGBC-partners is € 866,25,- (excl. btw). Voor deelnemers van organisaties die geen DGBC-partner zijn, is de bijdrage € 1.155,- (excl. btw). Aanmelden kan via het inschrijfformulier. De training is op dit moment gesloten voor aanmelding.

Combideal Online Expert
Heb je ook deelgenomen aan of ingeschreven voor de online training BREEAM-NL Algemeen? Maak dan eenmalig gebruik van de Combideal Online Expert en volg beide trainingen voor €1.500 (excl. btw). Werk je bij een partner van DGBC dan betaal je slechts € 1.125 (excl. btw.).

Je kan tot uiterlijk woensdag 19 mei gebruik maken van deze unieke aanbieding door je aan te melden voor beide online trainingen en in het aanmeldformulier te vermelden dat je gebruik wil maken van de Combideal Online Expert.

De online BREEAM-NL Expert training Nieuwbouw wordt in twee sessies aangeboden, te beginnnen op dinsdag 12 mei 2020.

12 mei 2020 Sessie 1 09:15 - 12:30 uur
18 mei 2020 Sessie 2 08:45 - 13:30 uur

 

Tijden zijn nog onder voorbehoud

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.