Beoordelingsrichtlijnen digitaal beschikbaar via nieuwe website BREEAM.NL

De website breeam.nl is in een nieuw jasje gestoken. En dat nieuwe jasje herbergt naast een frisse uitstraling ook een aantal belangrijke nieuwe ontwikkelingen voor de gebruikers van de site.

Wellicht een van de meest belangrijke nieuwe features is dat alle BREEAM-NL richtlijnen - waartegen je een project op dit moment kunt registeren - nu volledig digitaal beschikbaar zijn. Dat houdt in dat alles op een plek gecentraliseerd en doorzoekbaar is. Naast de creditteksten vind je hier ook alle interpretaties en hulp bij de credits. Voorheen waren de beoordelingsrichtlijnen enkel als PDF te downloaden, iets dat nu overigens nog steeds mogelijk is.

Gebruiksvriendelijk stappenplan

De nieuwe website is daarnaast ook een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Via een helder stappenplan wordt het te doorlopen proces van BREEAM-NL duidelijk. Zo brengen we je nu in vijf overzichtelijke stappen van ambitie naar duurzaam resultaat.

Trainingen 

Daarnaast zijn vanaf nu ook alle trainingen terug te vinden op www.breeam.nl. Voorheen stonden deze trainingen alleen op dgbc.nl. Op de algemene trainingspagina vind je nu een heldere uitleg van onze trainingen en het is nu nog makkelijker om een geschikte training voor jou te vinden.

Support

Tot slot is er een speciale support-pagina. Speciaal voor alle experts en assessoren staat alle praktische informatie daar nu bij elkaar. Hier vind je onder andere alle downloads, FAQ’s en alle updates. Maar ook de innovatiecredits zijn hierin te zien. Deze pagina bestaat uit een aantal losse tegels en is eveneens de ingang naar de helpdesk.

Neem snel een kijkje op breeam.nl! Foutje gezien? Mail dan naar helpdesk@dgbc.nl

Gerelateerd

Hercuton lanceert duurzaamheidsconfigurator voor bedrijfspanden en kantoren

Hercuton lanceert duurzaamheidsconfigurator voor bedrijfspanden en kantoren

Maak kennis met onze nieuwe partner Innovattic

Maak kennis met onze nieuwe partner Innovattic

Het Duurzaam Bouwen Woordenboek van DGBC bevat 265 veelgebruikte termen en afkortingen uit de bouwwereld.

DGBC lanceert woordenboek voor duurzaam bouwen