Rob Klinkert

Naam

Rob Klinkert

Functie

Senior Portfolio Manager Facility Management

Werkt bij

PwC

Rol DGBC professional

Werkgoep Kantoren

Social media

Hoe zie jij je eigen rol binnen de werkgroep?

Mijn rol zie ik vooral als inspirator die ervaringen vanuit de praktijk meeneemt. Hierbij ben ik in staat om vanuit nieuwe strategie een vertaalslag te maken. Veel meer denkend aan een geheel, een integrale en holistische benadering. Hierbij is de kern werk samen en ga vandaag aan de slag met duurzaamheid en de circulaire economie. Deze tijd vraagt om de schouders er met elkaar onder te zetten.

 

Wat is je motivatie om deel te nemen aan deze werkgroep?

Met de mensen in de werkgroep is het doel om anderen te inspireren en mee te nemen door kennis en ervaring te delen. Maar anderen ook handvatten te geven zodat voor diegene die een stap hebben gezet ook zij weer vervolgstappen kunnen zetten. 

 

Paris Proof worden, is dat voor jou sector haalbaar? 

Ja en nee, wij hebben hier op gebouw niveau onvoldoende de ruimte om besluiten te nemen die leiden tot een Paris Proof gebouw. Dit komt omdat wij geen eigendomspanden hebben maar huren, veelal in multi tenant panden. Wat wij wel doen is om met alle pandeigenaren het gesprek aan te gaan om tot een Paris Proof pand te komen. Hier beginnen wij bij een aantal nu wat beweging te zien.

 

Wat zijn de toekomstplannen voor jullie eigen bezittingen? 

Zoals gezegd (helaas) hebben wij die niet.