Turner & Townsend Europe Limited

Duurzaamheid gaat in onze ogen verder dan de gebouwde omgeving; het gaat om een duurzame samenleving. Over de hele wereld delen steeds meer van onze klanten deze mening. Wij richten ons met onze dienstverlening op de gehele gebouwde omgeving: woningen, kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, publieke gebouwen, industrie, infrastructuur en energie. 5800 adviseurs wereldwijd werken samen met onze opdrachtgevers vanuit 108 kantoren in 45 landen aan deze doelstelling. Door het efficiënt managen van complexe programma’s en projecten zijn wij in staat om de best denkbare resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers. Behaalde successen in relatie tot projectdoelstellingen zoals het bereiken van erkende duurzaamheidsnormen, de levensduurverlenging van gebouwen, circulariteit, de invloed van een gebouw op haar werknemers’ gezondheid en energie en CO2-reductie, delen wij wereldwijd.

 

Om onze eigen ambitie op het gebied van duurzaamheid te behalen hebben wij ons in 2017 gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Daarbij richten wij ons specifiek op innovatie ten behoeve van duurzame steden, gemeenschappen, infrastructuur en industrie.

 

Het uiteindelijk doel van Turner & Townsend is om een zo groot mogelijke positieve impact te leveren op onze leefomgeving. Een beter klimaat te creëren voor huidige en toekomstige generaties.

Maximale inzet voor een duurzame leefomgeving

Organisatie

Naam

Turner & Townsend Europe Limited

Type organisatie

Adviesbureau

Sector

Kantoren, Woningen, Energie

Adres

Amstelplein 1, Amsterdam

Thema's

Professionals

Marc Hopman
Marc Hopman Director Real Estate Bekijk profiel