Kantorenbelegger NSI en proptech start-up hello energy starten strategische samenwerking

Begin december kondigden beursgenoteerde kantorenbelegger NSI en start-up hello energy aan een strategische samenwerking te starten. Het doel is het inzichtelijk maken, benchmarken en communiceren van het energieverbruik en duurzaamheidsbeleid van NSI naar haar stakeholders.

Dennis van der Stoop, Head of Technical Management bij NSI: "We zijn blij met de samenwerking met hello energy. We zijn al jaren bezig met het verduurzamen van onze portefeuille en kunnen dit nu ook gericht laten zien aan onze huurders. We vinden het belangrijk dat zij onderdeel zijn van onze duurzaamheidsambitie en willen onze doelstellingen samen met hen behalen.''

hello energy heeft veel ervaring opgedaan met andere vastgoedbeleggers en ontwikkelaars om het duurzaamheidsbeleid inzichtelijk te maken voor huurders, investeerders en andere betrokkenen. Duurzaamheidsbesef De verduurzaming van de vastgoedsector is in volle gang. Het is bekend dat nog steeds 40% van de CO2-uitstoot uit de gebouwde omgeving komt. Daarom streeft NSI naar het ontwikkelen van nagenoeg energie-neutrale kantoorconcepten, het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen en circulair renoveren in de bouwketen. Dit sluit aan bij de duurzaamheidsstrategie waarin Futureproof Investments, Energy & Carbon en Health & Well-being centraal staan.

Lees het hele bericht op nsi.nl

DGBC-partners

hello energy | NSI NV

Gerelateerd

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen