Energy Services

De missie van DGBC is het versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving. De dienstverlening van Energy Services sluit hier naadloos op aan, waarbij wij als ‘externe energie collega’ de klant ontzorgen en financieel voordeel bieden.

De dienstverlening van Energy Services is in te delen in onderstaande thema’s:

  • Energie inkoop & contractmanagement
  • Verbruiksmanagement & budget
  • Compliance & duurzaamheid
  • Financiering & subsidies

Bovengenoemde dienstverlening gaat verder dan het in eerste instantie lijkt, want ook EED’s, ISO 50.001-implementatie en realisatie van energiebesparing, indien gewenst met garantie, behoren tot onze dienstverlening. Wellicht het meest onderscheidende is de integraliteit en verwevenheid van de verschillende diensten. De gemeenschappelijke deler is ontzorging m.b.t. energiegerelateerde kostenbesparing en energiebesparing.

Een energieadviesbureau als Energy Services speelt een belangrijke rol in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Omdat ‘energie’ geen core business is voor ondernemers, maar wel belangrijk is uit compliance- en duurzaamheidsoogpunt. Daarnaast is alles wat met energie, energiebesparing, compliance et cetera te maken heeft bepaald niet eenvoudig. Door de ontzorging die Energy Services ondernemers biedt, kunnen ondernemers zich met hun kerntaken bezighouden!

Duurzame, integrale ontzorging, ook op PV-gebied

Organisatie

Naam

Energy Services

Type organisatie

Adviesbureau

Adres

Weverstede 59, Nieuwegein

Thema's

Nieuws van Energy Services

Handige app informatieplicht voor kantoren

Handige app informatieplicht voor kantoren