Handige app informatieplicht voor kantoren

Energy Services heeft een speciale app ontwikkeld voor kantoren om eenvoudig aan de wettelijke informatieplicht energiebesparing te voldoen: de EML Tool voor kantoren.

Bespaar tijd en geld met de speciale app

Het inventariseren en invullen van het eLoket informatieplicht energiebesparing blijkt voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende klus te zijn. Energy Services heeft voor kantoren, waarvoor de erkende maatregelen lijst (EML) kantoren geldt, een speciale app ontwikkeld waarmee u eenvoudig aan de wettelijke registratieplicht kunt voldoen. Gebruik van deze tool bespaart u veel tijd en daarmee geld.

Via een paar eenvoudige stappen voldoen aan de informatieplicht

In een paar stappen brengt de online tool snel in kaart welke energiebesparende maatregelen binnen uw bedrijf al zijn genomen en welke (nog) niet. De tool is specifiek voor kantoren ontwikkeld dus bevat alleen vragen en maatregelen die voor uw kantoor van toepassing zijn. Het stelt u in staat om zonder eHerkenning en inlog in het eLoket van de RVO uw energiemaatregelen door te geven.

Let op:

  • De webapp werkt in Google Chrome en werkt ook op tablet en smartphone.
  • Per aanmelding kan 1 kantoorpand (=inrichting) geregistreerd worden. Heeft u meerdere panden dan doet u voor elk pand een aparte registratie.

Gebruik van de app voor slechts 350 euro

Het doorgeven van uw energiemaatregelen via de app kost u slechts 350 euro exclusief BTW per inrichting. Na het invullen van alle gegevens kunt u deze met één druk op de knop laten verwerken in het eLoket en via Ideal de betaling afronden. Klanten van Energy Services krijgen 100 euro korting. Zij hebben hiervoor een speciale kortingscode ontvangen.

Meer informatie

Meer weten over de informatieplicht energiebesparing? Energy Services heeft alle informatie over de informatieplicht hier voor u op een rijtje gezet.

DGBC-partners

Energy Services

Gerelateerd

Nieuw perspectief op verduurzamingsopgave in Position Paper Whole Life Carbon

Nieuw perspectief op verduurzamingsopgave in Position Paper Whole Life Carbon

'Niet minder slecht, maar beter'

'Niet minder slecht, maar beter'

Met zon op daken kunnen bestaande logistieke gebouwen meer dan half miljoen huishoudens van stroom voorzien

Met zon op daken kunnen bestaande logistieke gebouwen meer dan half miljoen huishoudens van stroom voorzien