Verlenging inschrijving Future Leaders Program tot 1 september

Er zijn nog slechts 11 plaatsen beschikbaar voor het DGBC Future Leaders Program 2016! Op donderdagmiddag 8 september 2016 start de eerste dag van het leiderschapsprogramma in Amsterdam (Jaz), waarna er twee terugkomdagen zijn in respectievelijk Utrecht (hoofdkantoor a.s.r.) en Rotterdam (Markthal). Het vierdaagse programma eindigt op 29 november tijdens de exclusieve DGBC Green Leadership Summit, waar voornamelijk CEO’s voor worden uitgenodigd.

Young Professional

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan dit programma, meld je dan deze maand nog aan! Inmiddels zijn er al 39 aanmeldingen van Young Professionals binnen, dus wees er snel bij. De huidige deelnemers zijn afkomstig van onder andere: ABN AMRO, Alliander, a.s.r., BAM, Daikin, Deerns, ENGIE, Eneco, Facilicom, Heijmans, Hevo, J.P. Van Eesteren, Lidl, Schiphol, Unica, Valstar Simonis en VolkerWessels. 

DGBC Future Leaders Program 2016

Het DGBC Future Leaders Program is een exclusief vierdaags programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. Het is de missie van DGBC jouw generatie te stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Door middel van het aanbieden van dit programma wil DGBC de nieuwe generatie ondersteunen. Dit gebeurt door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door jou concreet te laten samenwerken aan een relevante case.

Samenwerking & toonaangevende sprekers

Het inhoudelijke programma wordt door DGBC samengesteld. CoreNet Benelux en GRESB zijn Support Partners van dit leiderschapsprogramma. Naast inhoudelijke en hoogwaardige keynotes op het gebied van (duurzaam) leiderschap, kunnen de Young Professionals onderling ook kennis vergaren en delen. Er zijn bijdragen van toonaangevende professionals zoals onder andere hoogleraar Lidewey van der Sluis (Nyenrode), dr. mr. Bas Kodden (Nyenrode), Nils Kok (GRESB), Coert Zachariasse (Delta Development), Onno Dwars (VolkerWessels) en de winnaar van de Trouw Duurzame 100 Maurits Groen (WakaWaka). Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Young Professionals. Tevens krijg je een LeiderschapCoach toegewezen, dit zijn voornamelijk huidige CEO’s en Green Leaders. 

Aanmelden

Op de website www.dgbc.nl/flp is meer informatie te vinden over het DGBC Future Leaders Program. Aanmelden voor de tweede editie van dit exclusieve programma kan nog tot 1 september 2016. Het programma gaat sowieso door, omdat er al voldoende aanmeldingen zijn. Bij 50 aanmeldingen sluit de inschrijving. Reserveer snel een van de laatste plaatsen.

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria