Vele groene activiteiten in Nederland tijdens DGBW

Dit jaar staan er meer dan 60 activiteiten op het programma van de Dutch Green Building Week. De Dutch Green Building Week (DGBW) is een week die volledig in het teken staat van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Door het hele land worden groene activiteiten georganiseerd. Het thema van 2015 is ‘De Groene Uitdaging’ en de week staat gepland van 21 tot en met 25 september.

Het programma

De Dutch Green Building Council organiseert 6 activiteiten tijdens de Dutch Green Building Week. Op de eerste dag van de DGBW staan zowel de eerste bijeenkomst van het DGBC Future Leaders Program als het DGBW Galadiner op het programma. Op woensdagmiddag organiseert DGBC in samenwerking met Eneco het DGBW Kinderprogramma en de Gemeente Zaanstad is de host van het DGBW Seminar, incl DGBC Kennismaking, op donderdag 24 september.

De Gouden Partners, ABN AMRO, Cofely, Forbo en Rockwool organiseren eveneens activiteiten die het bezoeken meer dan waard zijn. Bekijk het complete programma op www.dgbw.nl.

Ook meedoen?

Het is nog mogelijk om activiteiten te organiseren voor de Dutch Green Building Week. Een workshop, een lezing, een open huis of een excursie; er is veel mogelijk. Kijk op activiteit aanmelden op www.dgbw.nl

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria