Speciaal aanbod voor DGBC-participanten voor Healthy Buildings congres

Van 18 tot en met 20 mei wordt het internationale Healthy Buildings congres gehouden in het Auditorium van de TU Eindhoven (Den Dolech 2). Het congres wordt georganiseerd in samenwerking met ISIAQ (International Society for Indoor Air Quality and Climate.

40 toegangsbewijzen 

De organisatie heeft een speciaal aanbod voor participanten van de Dutch Green Building Council. Er zijn 40 kaarten beschikbaar voor de eerste congresdag op 18 mei van 13.00 tot 17.30 uur). Het programma ziet er als volgt uit:
  • de openingssessie (met o.a. een toespraak van de burgemeester van Eindhoven en een toespraak van de (Amerikaanse) voorzitter van ISIAQ),
  • een interactieve discussie sessie (onderwerp: binnenluchtkwaliteit en thermisch binnenklimaat in woningen, scholen en kantoren; laatste wetenschappelijke inzichten - implicaties voor de bouwpraktijk)
  • een keynote presentatie van dr. Adrian Leaman van Usable Buildings (zie http://www.usablebuildings.co.uk/)
  • een workshop over binnenmilieu en productiviteit (workshop geleid door twee topspecialisten: dr. Vyt Garnis, co-auteur van het WGBC rapport over gezond bouwen en prestaties van gebouwgebruikers en dr. Pawel Wargocki, hoofdauteur van de REHVA richtlijn ‘Indoor Climate and productivity in Offices’.)

Aanbod

DGBC leden betalen een speciale prijs voor deelname aan het maandagmiddag programma: € 295,00. U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van de openingsdag via de volgende link: https://www.aanmelder.nl/dgbc. Wilt u het hele congres bijwonen? Dat kan ook. Meldt u zich in dat geval aan via de congressite zelf: http://hb2015-europe.org/registration/.

Gerelateerd

BREEAM-NL modulaire updates

Stap voor stap verduurzamen met kleinere updates van BREEAM-NL

EPBD IV verklaard: van NZEB naar ZEB, wat is een Zero Emission Building?

EPBD IV verklaard: van NZEB naar ZEB, wat is een Zero Emission Building?

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”