Royal Haskoning DHV kiest voor TU Delft Campus 

Royal HaskoningDHV opent een vestiging voor 800 medewerkers in Delft, een internationaal knooppunt op het gebied van technologie, innovatie en kennisontwikkeling. Royal HaskoningDHV vestigt zich in 2024 in het monumentale voormalige faculteitsgebouw van Mijnbouw op de TU Delft Campus, aan de rand van de binnenstad. De medewerkers verlaten dan de huidige locaties in Den Haag en Rotterdam.

De gemeente Delft en de TU Delft zijn verheugd over de komst van het gerenommeerde ingenieursbureau. De komst van het bedrijf is voor de stad van grote betekenis in economisch opzicht. Daarnaast wil het bedrijf ook een maatschappelijke rol spelen in de stad en directe omgeving van het pand. Deze rol heeft betrekking op duurzaamheid, groen, onderwijs en arbeid.

De komst van Royal HaskoningDHV zorgt voor een verdere versterking van het innovatie-ecosysteem rond de TU Delft. Het past daarmee goed in de bestaande campusstrategie van de TU Delft om het noordelijk deel van de campus te herinrichten en de voormalige faculteitsgebouwen daar, waaronder ‘Mijnbouw’, af te stoten. TU Delft was al voornemens het pand te verkopen. Ook wordt de inhoudelijke samenwerking met het ingenieursbureau uitgebreid, wat een belangrijke voorwaarde is voor bedrijven die zich op de TU Delft Campus willen vestigen.

Lees verder op de site van Royal Haskoning DHV.

Bron foto boven: TU Delft

DGBC-partners

Royal HaskoningDHV | TU Delft

Gerelateerd

BREEAM-NL modulaire updates

Stap voor stap verduurzamen met kleinere updates van BREEAM-NL

EPBD IV verklaard: van NZEB naar ZEB, wat is een Zero Emission Building?

EPBD IV verklaard: van NZEB naar ZEB, wat is een Zero Emission Building?

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”