Optreden Dolf Jansen tijdens DGBC Congres Impact

Tijdens het DGBC Congres Impact zal Dolf Jansen een bijdrage leveren over positieve impact. Het belooft een inspirerend onderdeel van het programma te worden. Dolf is een betrokken mens. Overmatige vleesconsumptie, waterschaarste en het ageren tegen grote oliebedrijven; het zijn thema's die hij in zijn voorstellingen telkens laat terugkomen. In Trouw wijst Dolf Jansen op de tegenstrijdige belangen die een snelle invoering van duurzame energie tegenhouden. "Waarom stelt de regering het niet verplicht dat alle nieuwe huizen en kantoren die gebouwd worden direct voorzien worden van zonnepanelen?” Daarnaast zet hij zich in voor Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en het KWF. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer. We gaan het meemaken op donderdagmiddag 29 september 2016. Vanaf 11.30 uur vindt het DGBC Congres Impact plaats in Media Plaza van Jaarbeurs. Dit congres wordt door DGBC georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week (DGBW).

Deelnemen

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door de DGBW Partners. De kaarten worden evenredig verdeeld tussen de DGBC Participanten en de DGBW Partners. Per participant hebben wij maximaal 1 kaart (t.w.v. 275 euro) beschikbaar. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij om het veelbelovende programma bij te kunnen wonen. Wij kijken uit naar uw inschrijving!

Dutch Green Building Week 

Van 26 tot en met 30 september 2016 organiseert de Dutch Green Building Council de zesde editie van de Dutch Green Building Week. Het thema van deze editie is 'Impact'. Deze week staat wederom volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling.

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria